Henkilöauto/4x4/pakettiauton renkaat

stage_image1_lg

Yritys

Automotive Group

Autoilun tulevaisuuden innovaatiot

article_66w_image1

Continental kehittää älykästä tekniikkaa ihmisten ja tavaroiden kuljettamiseen. Luotettavana yhteistyökumppanina, autoteollisuuden kansainvälisenä alihankkijana, rengasvalmistajana ja teollisuuden yhteistyöpartnerina Continental tarjoaa kestävän kehityksen mukaisia, turvallisia, mukavia, yksilöllisiä ja kustannustehokkaita ratkaisuja. Vuonna 2014 Continentalin viiden toimialayksikön Chassis & Safety, Interior, Powertrain, Tire ja ContiTech yhteenlaskettu myynti oli arvoltaan noin 34,5 miljardia euroa. Tällä hetkellä Continental työllistää noin 200 000 henkilöä kaikkiaan 53 maassa.

 

Chassis & Safety -toimialayksikkö kehittää ja valmistaa ajamisen aktiivisen ja passiivisen turvallisuuden sekä ajoneuvojen dynamiikan tekniikkaa. Tuotevalikoima kattaa elektroniset ja hydrauliset jarrujärjestelmät sekä alustan säätöjärjestelmät ja niiden tunnistimet, edistykselliset kuljettajan avustinjärjestelmät, turvatyynyjen ohjainlaitteet ja tunnistimet, elektronisesti ohjatut ilmajousitusjärjestelmät, tuulilasinpesinjärjestelmät ja valonpesimien suuttimet. Tärkeintä on järjestelmien monipuoliset mahdollisuudet ja komponenttien integroituvuus turvallisuuskonseptiin ContiGuard. Chassis & Safety -toimialayksikkö työllistää yli 38 000 henkilöä eri puolilla maailmaa ja sen myynti ylsi noin 7,5 miljardiin euroon vuonna 2014.

 

Informaation hallinta ja älykkäät liikennejärjestelmät ovat oleellisin osa Interior-toimialayksikön vastuualuetta. Tämän toimialayksikön laaja tuotevalikoima on tarkoitettu mitä erilaisimpiin ajoneuvoihin. Tuotevalikoimaan kuuluvat mittaristot, monitoiminäytöt ja Head Up -tuulilasinäytöt, ohjainlaitteet, elektroniset avainjärjestelmät ja rengaspaineen varoitusjärjestelmät, radiot, infotainment-järjestelmät, erilaiset tuloliitäntäyksiköt ja käyttöyksiköt, ilmastointiautomatiikan käyttöyksiköt, telematiikkaratkaisut ja palvelut, ohjelmistot ja kojelaudat. Interior-toimialayksikkö työllistää yli 36 000 henkilöä eri puolilla maailmaa ja sen myynnin arvo oli noin 7,0 miljardia euroa vuonna 2014.

 

Powertrain-toimialayksikkö kehittää ja valmistaa innovatiivisia ja tehotaloudellisia ratkaisuja ajoneuvojen voimansiirtolinjoihin. Kattava tuotevalikoima käsittää bensiini- ja dieselruiskutusjärjestelmät, moottorin ja vaihteiston ohjausjärjestelmät tunnistimineen ja säätimineen, pakokaasun jälkikäsittelytekniikat sekä polttoaineen siirtojärjestelmät ja hybridi- ja sähköauton voimalinjaratkaisut. Powertrain-toimialayksikkö työllistää yli 34 500 henkilöä eri puolilla maailmaa ja sen myynti oli noin 6,5 miljardia euroa vuonna 2014.


Follow this link and find more about Automotive Group.