Henkilöauto/4x4/pakettiauton renkaat

stage_image1_lg

Yritys

Henkilö- ja pakettiautojen renkaat

Henkilö- ja pakettiautojen renkaat

article_66w_image1

Continental on yksi johtavista henkilö- ja pakettiautojen sekä kevyiden kuorma-autojen renkaiden valmistajista Euroopassa ja maailman neljänneksi suurin henkilöautojen ensiasennusrenkaiden ja rengasliikkeiden myymien renkaiden valmistaja. Saksan Hannoverissa vuonna 1871 perustettu Continental on yksi autoteollisuuden merkittävimmistä alihankkijoista. Continentalin yli 190 000 työntekijää yli 554 toimipisteessä kaikkiaan 61 maassa vievät autoilun tulevaisuutta kestävän kehityksen suuntaan. Tuotteissaan ja palveluissaan Continental panostaa turvallisempaan, taloudellisempaan ja ekologisempaan liikkumiseen.


Henkilö- ja pakettiautojen renkaiden tuotemerkkejä ovat Continental, Uniroyal, Semperit, Barum, General Tire, Viking, Gislaved, Mabor ja Sportiva. Premium-rengasmerkki Continental on näistä ykkönen ensiasennusrenkaana ja rengasliikkeiden kautta myytävissä renkaissa.

 

Perinteisenä ja jo pitkään toimineena yrityksenä Continental on kerännyt huomattavan määrän tietoa ja kokemusta. Continentalista on tullut yksi maailman johtavista premium-rengasvalmistajista ja autoteollisuuden alihankkijoista. Vuosikausien intensiivisen tutkimuksen ja tuotekehityksen myötä Continentalin renkaat ovat tulleet tunnetuiksi auton ajo-ominaisuuksien parantamisesta ja erinomaisista jarrutusominaisuuksista. Continental jatkaa tuotteidensa optimoimista tavoitteena vieläkin parempi jarrutuskäytös, maksimaalinen turvallisuus ja paras ajettavuus.

 

Tavoitteiden saavuttamiseksi Continental testaa renkaita useilla testiradoilla eri puolilla maailmaa ja lähellä Hannoveria sijaitsevalla omalla Contidrom-testiradallaan. Contidrom-testiradalle rakennetulla ensimmäisellä täysin automatisoidulla rengastestijärjestelmällä AIBA voidaan tehdä rengastestejä kaikkina vuodenaikoina sekä märissä että kuivissa olosuhteissa. Renkaiden kehitystyössä ja testaamisessa Continental kiinnittää erityistä huomiota jokaiseen turvallisuuteen ja kestävyyteen liittyvään yksityiskohtaan. Kehitystyön hedelmät ovat toistuvasti eri puolilla maailmaa osoittautuneet erinomaisiksi useissa puolueettomissa rengastesteissä, joissa Continentalin renkaat ovat saavuttaneet erinomaiset tulokset. Continental-renkaat ovat läpäisseet autonvalmistajien satoja tiukkoja testejä, joissa on varmistettu autonvalmistajien vaatimusten täyttäminen. Vasta tällaisten testien jälkeen Continentalin renkaat on hyväksytty ensiasennusrenkaiksi. Melkein joka kolmannessa Euroopassa valmistetussa autossa on Continentalin renkaat ensiasennusrenkaina.