Henkilöauto/4x4/pakettiauton renkaat

stage_image1_lg

Yritys

Työpaikat & ura

Continental AG – korkealaatuiset tuotteet juontavat korkean laadun kulttuurista

article_66w_image1

Jarrujärjestelmät, voimansiirron ja alustan järjestelmät ja komponentit, mittarit, infotainment-järjes­telmät, ajoneuvon elektroniikka, renkaat ja tekniset elastomeerit ovat vain pieni osa Continentalin laajasta tuotevalikoimasta.

Continental - innovatiivinen, kansainvälinen ja dynaaminen

Continental on innovatiivisuuskeskeinen tekniikan yritys, joka lukeutuu maailman autoteollisuuden johtaviin alihankkijoihin. Noin 200 000 henkilöä 53 maassa työllistävän Continentalin kokonaismyynti vuonna 2014 oli yli 34,5 miljardia euroa.

 

Viime vuosina Continental on käynyt läpi dynaamisia muutoksia ja kasvanut globaaliksi tekijäksi osittain yritysostojen kautta sekä siten saavuttanut entistäkin merkittävämmän aseman kansainvälisessä kilpailussa. Muutosprosessien myötä Continentalilla on ymmärretty miten ratkaiseva merkitys yrityskulttuurilla on yritystoiminnan kaikilla osa-alueilla. "Kestävä kehitys", "tulevaan suuntautuvat innovaatiot" ja "kannattava kasvu" ovat systemaattisesti etusijalle nousevia seikkoja.

 

Continental kehittää tulevaisuuden verkottunutta liikkumista

Continental muuttaa liikkumista turvallisemmaksi, mukavammaksi ja kestävän kehityksen mukaiseksi. Osaamisellaan, tuotteillaan ja palveluillaan Continental kehittää yhdessä asiakkaidensa kanssa autolla ajamisen turvallisuutta, mukavuutta ja nautintoa. Continentalin tuotteet, teknologiat ja prosessit auttavat merkittävästi matkalla kohti kestävämmän kehityksen mukaista liikkumista.

 

Työntekijät menestyksen avaimena

Työntekijät tekevät Continentalista vahvan. Continental edellyttää työntekijöiltään sitoutumista ja päämäärätietoisuutta. Erinomaiset suoritukset palkitaan ja työnteon edellytyksiä kehitetään auttamaan tavoitteiden saavuttamisessa ja laadun varmistamisessa. Sitoutumista, pätevöitymistä, koulutusta ja kouluttautumista edistetään ja joustavuuteen sekä yritysuskollisuuteen kannustetaan. Investoinneista merkittävä osa kohdistuu työpaikkoihin koko yritysryhmän sisällä. Continental on sitoutunut tarjoamaan terveelliset työolosuhteet ja varmistamaan työturvallisuuden. Jokaisella Continentalin työntekijällä on samanlaiset mahdollisuudet iästä, kansallisuudesta, sukupuolesta, uskonnosta, rodusta tai seksuaalisesta suuntautuneisuudesta riippumatta.More about our Employer Brand & Careers at Continental you find on our Jobs & Careers website