Henkilöauto/4x4/pakettiauton renkaat

stage_image1_lg

Vision Zero

Countdown to zero

Continental kehittää tulevaisuuden päivittäistä ajamista

Yli 140 vuoden ajan Continental on ollut tieliikenteen turvallisuuden pioneeri. Nyt Continental jatkaa seuraavalle tasolle: Vision Zero.


Aloita

Hybridi- ja sähköautoihin tarkoitetut renkaat auttavat pienentämään CO2-päästöjä.

Yhtenä maailman merkittävimmistä autoilun turvallisuuden asiantuntijoista Continental on asettanut itselleen kunnianhimoisen tavoitteen, joka tullaan saavuttamaan kolmessa vaiheessa: parhaista jarrutusominaisuuksista jatketaan kohti Vision Zeroa eli tieliikennettä, jossa ei tapahdu kuolemaan eikä loukkaantumisiin johtavia onnettomuuksia eikä lopulta onnettomuuksia lainkaan. Sen kehittämiseen Continentalilla on erinomaiset mahdollisuudet. Vain Continental hallitsee jarruttamisen kaikki vaiheet ja yksityiskohdat – jarrupolkimesta renkaisiin.

 

Autoilun turvalisuus alkaa siitä pinnasta, jolla rengas koskettaa tietä. Erinomaisella rengasosaamisella Continental on jo vuosisadan ajan parantanut tieliikenteen turvallisuutta kaikkialla maailmassa. Meille on tärkeää saada kertoa mahdollisimman monelle kuljettajalle niistä turvallisuuseduista, jotka modernit renkaat, oikeat rengaspaineet ja riittävä kulutuspintasyvyys mahdollistavat.

 

Innovatiivisten rengastuotteiden ohella Continental Automotive Group tunnetaan merkittävistä teknisistä järjestelmistä, jotka nykyään ovat melkein jokaisessa autossa: esimerkiksi ABS, ESC ja EBA. Ne ovat kuitenkin vasta alkua.

Autoilun suuntaus kulkee kohti älykkäitä autoja. Niiden myötä Vision Zeron saavuttamiseen on olemassa erinomaiset mahdollisuudet.


Continentalilla on jo nyt uusista, tieliikennettä parantavista tekniikoista laajaa kokemusta – kokemusta, joka ratkaisevasti auttaa Vision Zeron tavoittamisessa.

 

Turvallisuuden tiet – ei kuolemaan tai loukkaantumisiin johtavia onnettomuuksia.

Continental partners Global NCAP ‘Stop the Crash’ campaign.