Nastateknologian vallankumous – Riko jää uusilla ContiFlexStud™-nastoilla

Nastateknologian vallankumous

Riko jää uusilla ContiFlexStud™-nastoilla

Talviajon läpimurto

Continentalilla on ilo esitellä rengasteknologian tuorein innovaatio: upouusi ContiFlexStud™. Tämä täysin uudenlainen nastatyyppi mullistaa talviajokokemuksen. Se on syntynyt Continentalin ylivoimaisesta suunnittelukokemuksesta.

ContiFlexStud Logo

Miksi ContiFlexStud™ on niin ainutlaatuinen?

ContiFlexStud™ edustaa täysin uutta muotoilua. Se kuluttaa huomattavasti vähemmän tienpintaa, lisää pitoa jäällä, takaa pidempikestoisen suorituskyvyn koko käyttöiän aikana ja vähentää nastojen ääntä auton sisätiloissa.

Ajajat, jotka joutuvat pärjäämään lumi- ja jääpaljoudessa joka talvi, ottaisivat avosylin vastaan yhdenkin yllä mainituista ominaisuuksista. Kun nämä neljä ominaisuutta yhdistyvät yhdessä nastatyypissä, tästä tulee elintärkeä kumppani äärimmäisissä sääolosuhteissa.

ContiFlexStud™ on täydellinen vallankumous talviajoteknologiassa.

Jos elät alueilla, joilla äärimmäiset sääolosuhteet ovat jokatalvinen ilmiö, tämä on paras keino optimaalisen tehokkuuden ja turvallisuuden takaamiseksi.

New content item
New content item

Erinomainen pito jäällä

Tienpintaa mukailevan nastan joustavan kumirungon ansiosta kovametallipiikki tunkeutuu jäähän paremmin. Tämän tuloksena auton voimansiirto kasvaa ja pito jäällä paranee merkittävästi, jopa 7 prosenttia.

New content item

Hiljaisempi ajomukavuus

Perinteisillä nastarenkailla ajettaessa kuuluu aina paljon ääntä. Se voi vähentää sekä sinun, että matkustajiesi ajomukavuutta. Kun käytössä on ContiFlexStud™, nastojen aikaansaamat auton sisäiset melutasot laskevat. Nastarungon kehittyneen kumikotelon ansiosta tienpintaan hankautuu vähemmän metallia - jolloin myös ääni vaimenee. Voimme hyvillä mielin sanoa, että luvassa on mukavin nastarenkailla ajo, minkä olet koskaan kokenut.

New content item

Kuluttaa vähemmän tietä

Uuden ContiFlexStud™-nastan ulkoinen kumirunko mukailee tienpintaa. Tämä on mullistava tekijä, sillä tienpinta ei ole koskaan täysin tasainen; muut nastatyypit runtelevat päällystettyä tietä ja vaurioittavat sitä. Vertailun vuoksi voidaan todeta, että ContiFlexStud™-nastojen kumirunko aiheuttaa vähemmän tienpinnan kulumia, sillä ne vaimentavat metallipiikin vaikutukset jo alkukättelyssä. Testimme osoittavat, että tien kuluminen vähenee jopa 20 prosenttia.

New content item

Pidempikestoinen suorituskyky koko käyttöiän ajan

ContiFlexStud™-nastojen radikaali uusi muoto tarjoaa vielä yhden edun: erinomainen kulumistehokkuus, joka vastaa renkaan täyttä käyttöikää. Nastan kumirunko kuluu samaa vauhtia renkaan kulutuspinnan kanssa. Tämän ansiosta nasta säilyttää piikin tehokkuuden, mikä tarjoaa paremman ajoturvallisuuden renkaan koko käyttöiän ajan.

Opi talvisään asiantuntijoilta

Miten hyvin tämä uusi teknologia pärjää tien päällä? Kysyimme asiaa alan asiantuntijoilta, jotka todella tietävät äärimmäisistä talviolosuhteista: taksinkuljettajilta. Heidät valittiin testaamaan prototyyppiä todellisissa tilanteissa, ja he vaikuttuivat suuresti tuloksista.

Christer Mattsson, TABCAB AB, Arvidsjaur Sweden

 

”Musta jää teki tiestä niin liukkaan, että läänin bussiyhtiö perui kaikki ajot. Me puolestamme ajoimme tavalliseen tapaan tämän uuden nastateknologian ansiosta”

Christer Mattsson, TABCAB AB, Arvidsjaur, Ruotsi

Fredrik Öberg, Pitea Taxi AB Sweden

 

”Olen hyvin tarkka tässä asiassa, sillä jarrutustehokkuus on elintärkeä ominaisuus. Tämä uusi nastateknologia on kuitenkin tehnyt minuun suuren vaikutuksen”

Fredrik Öberg, Piteå Taxi AB, Ruotsi