Henkilöauto/4x4/pakettiauton renkaat

stage_image1_lg

Switch now to summer tires from Continental.

ABT

ABT ja Continental. ABT on aina yhdistetty hevosvoimiin

Vuonna 1896 Saksan Kemptenissä alunperin kengittäjän puodiksi perustettua perheyritystä johtaa nykyään Hans-Jürgen Abt. ABT on tunnettu autojen kustomoija. Eteläisessä Saksassa Allgäun alueella toimiva yritys on maailmanlaajuisesti tunnettu Audin, Volkswagenin, Seatin ja Škodan automallien yksilöijänä ja virittäjänä.  Monivuotiseen moottoriurheilukokemukseen perustuen ABT tarjoaa erinomaisia vaihtoehtoja autojen tehon ja ajo-ominaisuuksien parantamiseen. Yrityksen tärkein tavoite on ottaa kustakin automallista irti paras mahdollinen – esimerkiksi ABT Engine Control -moottorinohjauksella voidaan moottorin toiminta optimoida ja siten saada moottorista enemmän tehoa. Autoa voidaan yksilöidä dynaamisemmaksi korinosasarjoilla, urheilullisilla vanteilla ja sporttisemmat äänet tuottavalla pakoputkistolla.

Image
Image

1. Haasteet

Suorituskykyä limiteille, painottaen ajamisen hauskuutta

 

ABT on yksi Saksan menestyneimmistä moottoriurheilutiimeistä. Useat voitot ja mestaruudet kertovat moottoriurheilun tietotaidosta. Sen ansiosta Saksassa erittäin tunnettu ABT pystyy tarjoamaan dynaamista ajamisen nautintoa myös tavallisilla teillä ajamiseen. 

Image

Nykypäivän urheiluautot lähestyvät jo teknisten mahdollisuuksien rajoja. ABT keskittyy auton ominaisuuksien ja suorituskyvyn optimointiin – tästä oiva esimerkki on ABT R8 5.2 FSI (jonka teho on 600 hv). Tämä auto tuo tehoa ja ryhtiä tielle.

Image

2. Suorituskyky

Huippuluokan edistyksellistä teknologiaa

Continental ja ABT tekevät tiivistä yhteistyötä renkaiden kehittämisessä ja testaamisessa. Tavoitteena on ehdottomasti varmistaa, että renkaat soveltuvat tarkasti kunkin eri automallin ominaisuuksiin.

Image

ABT:n ja Continentalin insinöörit ja tuotekehittäjät jakavat osaamistaan toisilleen, jotta he yhdessä pystyvät jatkamaan renkaiden ominaisuuksien kehittämistä – oli kyseessä hidastuvuus märällä, kaarreajokäytös tai ohjauksen tarkkuus ja nopeus ajettaessa lähes limiteillä. Esimerkiksi malli ABT RS3 (470 hv) yltää huippunopeuteensa 285 km/h vain Conti SportContact 5P -renkailla.

Image

3. Menestys

Menestystä menneessä, visiot tulevaisuudessa

ABT ja Continental ovat useiden vuosien ajan ponnistelleet yhdessä ja vaihtaneet tietoja, minkä perusteella yhteistyössä on pystytty kehittämään ja viimeistelemään huippusuorituskykyisten autojen renkaiden ominaisuuksia.

 

Yhteistyön tuloksena on syntynyt ominaisuuksiltaan erinomaisia renkaita kaikentyyppisiin autoihin.