Henkilöauto/4x4/pakettiauton renkaat

stage_image1_lg

Switch now to summer tires from Continental.

Brabus

Brabus Menestystarina: Brabus ja Continental

Image

1. Haasteet

Reilusti suorituskykyä ja lähes rajattomasti tehoa – mukavuudesta tinkimättä

Olipa se smart-BRABUS Ultimate 112 teholtaan 112 hv, Viano V8 teholtaan 425 hv, GL 63 biturbo teholtaan 650 hv tai jopa Rocket teholtaan 800 hv ja uskomattomalta väännöltään 1 100 Nm (elektronisesti rajoitettu): jokainen BRABUS SuperCar -automalli ihastuttaa omassa kokoluokassaan ainutlaatuisen upealla suorituskyvyllä. Autonvalmistajien oman malliston jatkoksi BRABUS tarjoaa myös nopeiksi viritettyjä autoja "suoraan varastosta".

Image

Automallivalikoima on erittäin runsas ja monipuolinen. Jokaiselle mallille on ominaista erinomaisen suuri teho ja lisävarustus, mikä lisää auton omamassaa ja siten asettaa erityisiä vaatimuksia renkaiden ominaisuuksille ja kestävyydelle.

Image

2. Suorituskyky

Enemmän tehoa – aina oikeat renkaat

BRABUSIN omat valmistusosastot mahdollistavat ainutlaatuisen suuretkin muutokset perusauton tekniikkaan. BRABUS asettaa kehitystyölleen, komponenteilleen ja tuotteilleen tiukat laatuvaatimukset.

Image

Continentalin myötä BRABUS on saanut teknologiayhteistyökumppanin, jolla on laaja kokemus urheilullisten huipputuotteiden valmistamisesta sekä intohimo tekniikkaan ja suorituskykyyn.

 

Yhdessä nämä kaksi yritystä hyötyvät osaamisistaan kehittäessään ja testatessaan uusimpia Conti SportContact -renkaita. Yhteistyön tavoite on kehittää ja valmistaa ZRZ-luokan (huippunopeus >240 km/h) premium-renkaita, joilla saavutetaan ohjauksen erinomainen tarkkuus ja loistavat jarrutusominaisuudet. Siten varmistetaan urheilullisen ajamisen turvallisuus.

Image
Image

3. Menestys

Tekninen edistyminen lyö kättä korkean huippunopeusluokan renkaiden rakenteen kehittämisessä, mistä hyötyy koko tuotekehitys. Tässä yhteydessä pidetään ehdottomasti mielessä yleinen perustavoite, joka on renkaiden erinomaiset ominaisuudet kaikissa nopeuksissa ajoneuvoluokasta riippumatta. BRABUSIN ja Continentalin yhteistyö ja kumppanuus on ainutlaatuista. Tulokset ovat vakuuttavia. Yhteistyönsä jatkuvuuden sinetiksi nämä kaksi yritystä solmivat kumppanuussopimuksen Frankfurtin kansainvälisessä autonäyttelyssä (IAA) vuonna 2011.