Henkilöauto/4x4/pakettiauton renkaat

stage_image1_lg

Switch now to summer tires from Continental.

TechArt

Turbo Turbolle: TechArt Tuning Porschelle

erfolgsstory_techart_01

1. Haasteet

Porsche 911 Turbo on legenda neljän pyörän päällä

 

Porsche 911 Turbo on legenda neljän pyörän päällä. Urheiluautojen kiistaton huippumalli. Jos tätä autoa halutaan optimoida, tuunata tai virittää, pitää tarkasti tietää, mitä on tekemässä – ja siinä TechArt tulee avuksi. Geneven autonäyttelyssä maaliskuussa 2010 Saksan Leonbergissä toimiva TechArt esitteli kattavan kustomointiohjelmansa silloin faceliftatulle Porsche 911 Turbolle. Sen myötä vain yksi haaste jäi: auton suorituskyvyn parantaminen.

 

erfolgsstory_techart_02

Ja sen haasteen myötä alkoi yhteistyö Continentalin kanssa. Oli selvää, että parempi suorituskyky on mahdollista vain renkaiden hyvän pidon myötä. Tällaisten uusien haasteiden voittaminen yhteistyössä on kaksin verroin nautinnollisempaa!

erfolgsstory_techart_03

2. Suorituskyky

Lisää tehoa Turboon

 

Lisää tehoa Turboon – sen mahdollistaa TechArt TA 097/T2 -virityssarja. Moottorin muutokset koskevat kolmea komponenttia, jotka ovat: TechArt Sport -ilmansuodatin, TechArt-pakosarja ja TechArt Sport -pakoputkisto. Nämä muutokset on tarkoin sovitettu moottorinohjauksen uuteen ohjelmistoon.

erfolg_detailseite_forcecontact

Tämä virityssarja on tarkoitettu merkittävästi lisäämään suorituskykyä. Päivitetty Porsche 911 Turbo on yksi maailman nopeimmista autoista. Se kiihtyy nollasta sataan häikäisevän nopeasti, vain 2,9 sekunnissa, ja nopeus 200 km/h saavutetaan jo 6,4 sekuntia myöhemmin. Myös huippunopeus on sensaatiomainen: nopeusmittarin neula pysähtyy vasta lukemaan 333 km/h.

Moisen suorituskyvyn myötä renkailta vaaditaan äärimmäisen paljon. ContiForceContact -renkaat ovat optimaalinen ratkaisu. Ne ovat erinomainen yhdistelmä tavallisten teiden renkaita ja urheiluautorenkaita. Niiden myötä ei tarvitse tehdä kompromissia ajamisen nautinnon ja nopean ajon turvallisuuden välillä. Ne soveltuvat arkipäivän ajoon erinomaisesti; niillä on siis kiva ajaa kotiin kilparadalta.

3. Menestys

Tuloksena on auto, joka näyttää muille sekä suunnan että nopeuden.

 

Porsche 911 Turbolla TechArt ja Continental ovat osoittaneet, kuinka uskomattomaan suorituskykyyn auto voi pystyä, kun osaava viritysyritys ja rengasvalmistaja tekevät tiivistä yhteistyötä. Tuloksena on auto, joka näyttää muille sekä suunnan että nopeuden.

erfolgsstory_techart_04

3,8-litrainen moottori, tehoa sensaatiomaiset 620 hv kierrosluvulla 6 400/min. Räjähtävä kiihtyvyys ja huimaava huippunopeus. Erinomainen toimivuus ja laatu kohtaavat upean ammattitaidon – tuloksena ennätyksellinen suorituskyky.