Henkilöauto/4x4/pakettiauton renkaat

stage_image1_lg

Miksi Continental?

Testattu turvallisuutesi vuoksi

Asetamme standardit normiksemme.

Image

Jokainen Continentalin uusi tuote testataan huolellisesti ennen tuotannon aloittamista. Huolella suunnitellut ja uusimmat testimenetelmät varmistavat tuotteen soveltuvuuden jokapäiväiseen käyttöön. Continental käyttää ja kehittää jatkuvasti yhä edistyksellisempiä testimenetelmiä ja -teknologioita, joilla varmistetaan tuotteiden toiminta, laatu ja kestävyys.

Testaamme turvallisuutesi vuoksi kaikkialla maailmassa.

Kaikkina vuodenaikoina testaamme jatkuvasti renkaita testikeskuksissamme Yhdysvalloissa, Uudessa-Seelannissa, Ruotsissa ja Espanjassa sekä tietenkin omalla Contidrom-testiradallamme Hannoverissa. Myös puolueettomat asiantuntijat käyttävät Contidromia vertailutestiratana.

Kaikki talvi- ja kesärengasmallimme testataan eri puolilla maailmaa erilaisissa sääolosuhteissa ja erilaisilla tienpinnoilla. Näissä testeissä käytetään nykyaikaisimpia testimenetelmiä ja mittaustekniikoita.


Joka vuosi testataan 140 000 rengasta, joilla kertyy yhteensä noin 200 miljoonaa ajokilometriä. Ammattilaistestaajiemme kansainvälinen tiimi tekee kaikkiaan yli 67 000 testiä – ja ajavat niiden yhteydessä matkan, joka on yhtä pitkä kuin 500 kertaa maapallon ympäri. Tällä tavalla Continental varmistaa, että asiakkaille toimitetaan ainoastaan turvallisia, mukavia ja luotettavia renkaita.


Image
Image

Ensimmäinen täysin automatisoitu renkaiden testijärjestelmä Continentalilta.

24 tuntia päivässä, 365 päivää vuodessa: Continentalin kehittämä AIBA (Automated Indoor Braking Analyzer, automatisoitu hallitilaan asennettu jarrutusanalysaattori) vie renkaiden testaamisen täysin uudelle tasolle. Tässä Contidrom-hallissa toteutetussa automaattisessa testiprosessijärjestelmässä kuljettajaton testiauto kiihdyttää nopeuteen 120 km/h ja sitten jarruttaa vaihtelevalla, hydraulisesti säädeltävällä tienpinnalla. Testejä voidaan tehdä vuodenajasta riippumatta sekä kuivilla että märillä tienpinnoilla ja myös erillisellä jääratapinnalla. Kun testit voidaan aina tehdä ulkona vallitsevasta säätilasta riippumatta, Continental pystyy käyttämään maailman tarkinta jarrutustestimenetelmää ja parantamaan testien toistettavuutta 70 prosentilla. Siten voit olla varma, että Continentalin renkailla hidastuvuus on aina ajokelistä riippumatta paras mahdollinen.